По кримінальних справах


Адвокати Адвокатського об’єднання “ЄМП” (www.donadvocat.com) виконують місію по захисту в Україні іноземних громадян і бізнесу від незаконних дій з боку корумпованих чиновників, поліцейських, слідчих, прокурорів і суддів. Наші адвокати активно протидіють рейдерським захопленням бізнес-активів, в ом числі нерухомості і техніки. Захисники працюють по кримінальних справах як на стадії досудового розслідування, в судах місцевих рівнів і апеляції, так і касаційному суді. Особливістю нашого адвокатського корпусу також є наявність великої практики з кримінальних справ у Європейському суді з прав людини (Страсбург, Франція).

Адвокати АКБ “ЄМП” успішно практикують у справах про захист підозрюваних, обвинувачених і підсудних по кримінальних справах особливої складності сфері і господарських і посадових злочинів, у справах щодо торгівлі людьми і ухиленні від сплати податків, незаконного переміщення товарів через кордон.

Бюро має своїх адвокатів у кожному регіоні України та в столиці, чим вигідно відрізняється від будь-якої іншої адвокатської компанії. Крім того, ми маємо усталені зв’язки з нашими адвокатами – партнерами за кордоном і ведемо спільні справи по справах, пов’язаних з міжнародними відносинами.