Україна – створення компанії і офісу

Іноземна компанія, зацікавлена ​​у відкритті бізнесу в Україні, має можливість створення товариства з обмеженою відповідальністю, приватного підприємства, акціонерного товариства, представництва або дочірньої компанії.

Також можливо працювати через угоди про спільне підприємство / співпраці та інвестиційні фонди / пайові фонди.

Представництва іноземних компаній вважаються незалежними юридичними особами, за деякими винятками, наприклад, може виконувати маркетингові, рекламні та інші допоміжні функції, але не може продавати послуги або товари.

UIP рекомендує створити в Україні повноправну компанію, якщо ви маєте намір здійснювати виробничу або іншу значну комерційну діяльність в Україні.

UIP Ukraine займається реєстрацією місцевих офісів іноземних компаній (бульвар Лесі Українки, 26, Київ).

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою: [email protected], тел .: + 38-044-333-91-06.

Для реєстрації представництва іноземного суб’єкта підприємництва ви повинні надати наступну документацію:

Заявка на реєстрацію представництва в довільній формі

Нотаріально завірена виписка з торгового (банківського) реєстру країни, де офіційно зареєстрована іноземна господарська організація (Свідоцтво про реєстрацію)

Нотаріально засвідчена посилання від банківської установи, в якому зареєстрована ваша обліковий запис, з підписом основного співробітника банку

Довіреність на здійснення представницьких функцій, випущених відповідно до законодавства країни, в якій офіційно зареєстрований головний офіс іноземного комерційного підприємства

Протокол про створення представництва в Україні та призначення представницького директора

Інформація про паспорт і ідентифікаційний номер керівника представництва

Договір оренди юридичної адреси представництва

Всі документи повинні мати офіційну фірмову марку, бути перекладені українською мовою, і переклад має бути завірений нотаріально.

Повний перелік документів, необхідних для реєстрації представництва, можна отримати, звернувшись в компанію – партнер UIP: http://ip-centr.kiev.ua.

Всі документи повинні бути нотаріально завірені нотаріусом за місцем видачі та легалізовані в консульській установі України в Вашій країні або на них повинні стояти апостилі.

Іноземні компанії можуть знайти професійний персонал для своїх українських операцій через нашого партнера – рекрутингове агентство, що діє в Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.