Як відновити обліковий запис Amazon?

Ви продаєте на Amazon протягом останніх п’яти років. Ви зробили тисячі транзакцій і згенерували мільйони продажів.

Це допоможе вам виплатити іпотеку, відправить дітей в школу і дозволить вам подорожувати, тому що ваш бізнес знаходиться в одному місці. Ви можете виконувати замовлення, де б ви не знаходилися, і відповідати на електронні листи в будь-який час доби.

Поки одного разу ви не прокинетеся, ви не зможете увійти в свій аккаунт.

У вас є замовлення для виконання і листи для відповіді, але ви нічого не можете зробити, тому що у вас більше немає доступу до свого облікового запису.

Отже, ви спробували зв’язатися з представником Amazon. Витратили годину на телефон, намагаючись змусити їх зрозуміти, що сталося. Але, схоже, ніхто не може допомогти. Замість цього вони попросили вас відправити електронний лист і запевнили, що дадуть відповідь на ваші запитання протягом 48 годин. Це ти і чекав.

Тепер ви отримуєте листи про скасування від клієнтів, тому що ви не можете відповісти на їхні проблеми. Ви запитуєте себе:

Що я зробив, щоб мені було легко вийти з бізнесу?

Що ж, якщо ваш обліковий запис Amazon заблокована, то повинна бути причина для цього. Але одне точно. Це в основному з міркувань безпеки.

Нижче ми розглянемо причини блокування облікових записів Amazon і способи їх розблокування, щоб ви могли знову почати бізнес.

Чому ваш обліковий запис Amazon була заблокована з метою безпеки

 

За останні кілька років ви так старанно працювали, створюючи обліковий запис продавця, забезпечуючи відмінне обслуговування клієнтів і виходячи за рамки потреб ваших клієнтів, щоб отримати 5-зіркові рейтинги. Тоді одним клацанням пальця ви будете поза бізнесом, не знаючи, що відбувається.

Якщо Amazon заблокував ваш аккаунт, це з поважної причини. І це може бути що-небудь з наступного:

Продаж обмежених предметів

Якщо ви давно є продавцем Amazon, ви, мабуть, чули про продуктах Gated. Але якщо ви новачок, необхідно ознайомитися з цими товарами Gated, щоб у вас не виникало ніяких труднощів при продажу на Amazon.

Повне керівництво про страхування продавця Amazon

 

В основному, продукти в категоріях Gated відносяться до тих дуже успішним і відомим брендам. Наприклад, Nike і Adidas для взуття.

Для того, щоб продавці не продавали контрафактні товари за нижчою ціною, Amazon ввів обмеження Gated для цих товарів.

І якщо ви хочете продати ці речі, вам потрібно пройти процедуру схвалення, щоб отримати дозвіл. Вам необхідно надати такі документи, як рахунок на покупку і офіційний лист від вашого виробника. Для деяких продуктів вам може знадобитися заплатити суму від 500 до 5000 доларів.

Amazon дотримується суворих правил, коли справа доходить до товарів Gated. Тому, якщо ви продаєте продукти з обмеженим доступом і ваш обліковий запис Amazon була заблокована з метою безпеки, ви повинні видалити свої списки якомога швидше. Мало того, ви повинні написати докладний лист в Amazon, щоб більше не повторювати помилку.

Порушення федеральних правил

Перед тим, як зануритися і продати на Amazon, настійно рекомендуємо прочитати дрібний шрифт Amazon про його достоїнства і недоліки.

І якщо ви це зробили, ви знаєте, що Amazon не дозволяє продавцям продавати товари, які не відповідають федеральним законам.

Це продукти, які не відповідають Федеральному закону США про харчові продукти, медикаменти та косметиці, Федеральним законом про інсектицидах, фунгіцидах і родентициди, Федеральної торгової комісії і Федеральним законом про гарантії.

Припустимо, ви хочете продати біологічно активну добавку. Будь-які добавки, помічені як «тільки за рецептом», автоматично блокуються з облікового запису Amazon.

Тому, якщо ви не хочете, щоб ваш обліковий запис Amazon була заблокована з метою безпеки, дотримуйтесь правил, як це малося на увазі.

Фіктивні позитивні відгуки

Позитивні відгуки важливі для продавців, щоб залучити більше покупців. Однак з цією необхідністю більшість продавців намагалися попросити або змусити людей залишити їм позитивні відгуки, навіть якщо це не відповідає дійсності.

З цієї причини в жовтні 2016 року Amazon ввела суворе правило, яке забороняє отримання позитивних відгуків від клієнтів.

Ці маніпулятивні огляди можуть збільшити продажі для продавців, але можуть завдати шкоди покупцям, особливо якщо вони просто читають невірні заяви. І це також може вплинути на враження продавця на Amazon в цілому.

Злом

Amazon автоматично блокує ваш обліковий запис, коли дізнається, що хтось намагається зробити несанкціонований доступ. Це означає, що і хакер, і ви не зможете увійти в систему.

Це може здатися несправедливим, але це спосіб Amazon захистити вас від гіршого.

Якщо це станеться, ви можете просто звернутися в Amazon і подати апеляцію, щоб вони знову розблокували ваш обліковий запис Amazon.

Недотримання політик і кодексу поведінки Amazon

Якщо ви хочете вести бізнес на Amazon, ви повинні строго дотримуватися правила і кодекс поведінки Amazon. Бо не робити це ще одна підстава для вашого обмеження або припинення.

Ось загальні причини, за якими продавці блокуються.

Не оновлювати інформацію аккаунта
Чи не в змозі виконати зобов’язання по покупці і замовлення
Використання аккаунта Amazon, який більше не має права продавати
Вводити продавців в оману своїми акціями
Якщо це станеться, ваш акаунт може бути заблокований. Якщо ваш обліковий запис заблокований з вищезгаданих причин, не панікуйте. У вас завжди є можливість повернути доступ і продовжити продажу.

Як розблокувати аккаунт Amazon, щоб знову продавати

Amazon відправить вам електронного листа, як тільки ви отримаєте обмежений доступ зі свого облікового запису. Тому ви будете знати, що потрібно зробити.

У більшості випадків вам потрібно написати в Amazon і заявити, що ви розумієте проблему, і тепер ви дізналися з неї.

Припустимо, якщо ви продаєте товари з обмеженим доступом, вам потрібно негайно видалити продукт, написати і пообіцяти Amazon, що ви ніколи не будете продавати товари з обмеженим доступом. Якщо можливо, прикладіть документи, необхідні для авторизації ваших продуктів.

Якщо ваш обліковий запис була припинена через недотримання політик Федеральних правил, напишіть їм лист, яке доводить, що ви не знаєте про існуючі політиках, і запевнити їх, що цього більше не станеться.

Якщо це проблема злому, вам потрібно звернутися в Amazon з приводу вашого занепокоєння. Переконайтеся, що ви включили докладний план дій, наприклад, зміна пароля або оновлення вірусу, щоб убезпечити свого облікового запису, щоб вона не була схильна до злому.

Чому обліковий запис Amazon Payments була припинена?

При написанні апеляційного листи Amazon переконайтеся, що ви:

  • Вкажіть точну причину припинення вашого облікового запису Amazon.
  • Визнали проблему і взяли на себе відповідальність за неї.
  • Придумали план дій, який допоможе вам не бути відкинутим знову.
  • Якщо ви все ще не знаєте, що робити, ви можете безпосередньо написати по електронній пошті або зателефонувати в Amazon, щоб вони допомогли вам відновити заблоковану обліковий запис Amazon.

Наш досвід

У UIP company ми допомагаємо продавцям Amazon відновити свої облікові записи, щоб вони могли вести свій бізнес без обмежень.

Ми знаємо, як неприємно, якщо ваш акаунт заблокований без попереднього повідомлення. Ваші клієнти чекають, і ви не можете відповісти, тому що ви не можете увійти в систему. З нами ви напевне можете отримати необхідну допомогу. Протягом багатьох років ми працювали з продавцями Amazon, щоб допомогти відновити їх облікові записи.

У нас є досвід роботи з більшістю проблем Amazon через безпеки і опису продуктів, порушень авторських прав, кількості дефектів, проблем з доставкою та багато чого іншого. Наші юристи допоможуть вам з апеляцією на припинення вашого профілю Amazon, щоб ви могли відразу ж розблокувати її.

Вам не потрібно проходити через виснажливий процес поодинці. Або дочекайтеся телефонної черги, поки не отримаєте шанс, але не отримаєте певних дій від служби підтримки. Тому що ми зробимо велику частину роботи за вас.

Так що вам не потрібно напружуватися, бо наші фахівці впораються. Все, що вам потрібно зробити, це попрацювати з перевіркою і дочекатися закінчення процесу. Ви будете раді, що тепер можете увійти в систему, обробляти замовлення і знову приймати платежі.

Тому, якщо Amazon заблокував ваш аккаунт і ви хочете розблокувати його якомога швидше, не соромтеся звертатися до UIP.

Ми знаємо, як розблокувати обліковий запис Amazon, і допоможемо вам відновити обліковий запис продавця, щоб ви могли продовжити свою діяльність знову. *

Ніякого стресу і головного болю, тому що ми всі це покрили. Зв’яжіться з нами зараз!

* Якщо Ви самі вже намагалися оскаржити блокування, ми можемо не взятися за вашу справу.

One comment on “Як відновити обліковий запис Amazon?

  1. I added a new record to my account, and a new shipping service, ordering, and after we locked my account. As I unlock it, I’m already using a lot of people, but none of them are. account

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.